Des de l’equip de coordinació de PREN-los! us volem donar les gràcies per l’interès que heu mostrat en el projecte ❤.  

Un cop realitzada la presentació (aquí teniu un resum en fotografies) i gràcies a la vostra participació i implicació, podem anunciar el 1. Mòdul Formatiu sobre Apoderament Feminista.

Pot ser l’art (teatre, muralisme…) una eina per a l’apoderament i activisme feminista pels Drets Sexuals i Reproductius?

Aquestes preguntes, i més, les provarem de respondre plegades el pròxim 23 de maig de les 18.00 h a les 21.00 h a la Sala Tallers del Centre Jove d’Atenció a les Sexualitats (C/ La Granja, 19. Barcelona).

Per parlar i debatre sobre l’Apoderament Feminista comptarem amb Lina Castellanos, apassionada del feminisme, muralisme i especialment de l’encaix necessari entre feminisme, activisme i art. A més a més, també vindrà Alicia Valdés, politòloga feminista especialitzada en apoderament i sexualitat.

Abans d’iniciar el mòdul i, tenint en compte que just sortim d’un primer contacte, deixarem un temps per presentar-nos(vos) de nou i, sobretot, per escoltar les vostres inquietuds en relació amb PREN-los!

Per qüestions una mica organitzatives, com ara la preparació i cura de l’espai, us demanaríem que si voleu venir, us inscriviu aquí: INSCRIPCIONS.

Categories: Instruïm-nos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *