Us convidem al 2. Mòdul Formatiu sobre Activisme Digital.

 

Podem utilitzar tecnologies i xarxes socials a favor nostre? Podem connectar i involucrar la gent jove per visibilitzar el context dels Drets Sexuals i Reproductius a Catalunya?

 Aquestes preguntes, i més, les provarem de respondre plegades el pròxim 6 de juny de les 18.00 h a les 21.00 h a l’Espai Societat Oberta (C/ Sant Eusebi, 29. Barcelona).

Per parlar i debatre sobre l’Activisme Digital comptarem amb Zinnia Quirós, activista feminista, jurista i economista experta en campanyes, cooperació al desenvolupament, migracions i gènere, ha treballat a CEAR, IECAH, Òxfam Intermón o Unicef. Ferma entusiasta de la cerca de la justícia social, amant de les propostes arriscades i innovadores, les noves tecnologies i la revolució de les xarxes socials.

La podeu conèixer aquí (no us podeu perdre el vídeo 😉).

 

El Mòdul s’estructurarà de la següent manera:

👋 18 h Benvinguda i gestió d’expectatives

♀️ 18.15 h Xerrada: “La revolució feminista serà digital o no serà”

👩‍💻 19 h Treball en grups. Part I. Desenvolupament de campanyes

🥪🍏🍪 19.30 h Berenar

👩‍🔬 19.45 h Treball en grups. Part II. Tàctiques de campanya

🗣️ 20.30 h Plenari. Despedida i avaluació.

 

Per qüestions una mica organitzatives, com ara la preparació i cura de l’espai, us demanaríem que si voleu venir, us inscriviu aquí: INSCRIPCIONS.

Si per qüestions d’horaris no podeu ser-hi a l’hora, no patiu, com hem anat repetint (i repetirem) aquest espai és vostre, és líquid i obert, comentan’s-ho i vine quan puguis / vulguis!

Poder seguir fent créixer aquest projecte és, només, gràcies a la vostra entrega i passió. Mil gràcies ❤ !

Categories: Instruïm-nos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *