Us convidem al 3r Mòdul Formatiu, la temàtica del qual girarà al voltant de les Violències masclistes.

Si t’interessa visibilitzar les desigualtats estructurals que generen les violències masclistes en tots els àmbits, així com desenvolupar eines per identificar aquelles que surten del patró clàssic, trencant lògiques compartimentades participa al mòdul formatiu que tindrà lloc  el dia 11 de Novembre de 18:00 a 20:30 al Centre Jove d’Atenció a la Sexualitat (C/ Granja, 19-21, 08024 Barcelona)

 

Per parlar i debatre sobre Violències Masclistes comptarem amb Gemma Altell! J

La Gemma és Psicòloga Social i porta més de 20 anys en el món de l’acció social desenvolupant diverses especialitats: drogues, educació, violència masclista, igualtat, joventut, gestió d’equips. Intenta aportar una mirada de gènere a tot el què fa. Així mateix, també és professora del Màster de drogodependències i del Màster de Violència Familiar ambdós de la Universitat de Barcelona. La formació a professionals en diferents temàtiques de l’acció social també està molt present en la seva tasca.”

 

El Mòdul s’estructurarà de la següent manera:

👋 18 h Benvinguda i gestió d’expectatives

18.15 h Primera part de la formació

🍏🍪 19.30 h Berenar

19.45 h Segona part de la formació

🗣 20.30 h Plenari. Comiat i avaluació.

 

Per qüestions una mica organitzatives, com ara la preparació i cura de l’espai, us demanaríem que si voleu venir, us inscriviu aquí: INSCRIPCIONS. Estigueu atentes! Al llarg de les pròximes setmanes us enviarem més informació de la formadora i contingut específic del mòdul.

 

Recordeu, 11 de Novembre entre les 18:00 i les 20:30 al Centre Jove d’Atenció a la Sexualitat. Si per qüestions d’horaris no podeu ser-hi a l’hora, no patiu, aquest espai és vostre, és líquid i obert, comenta’ns-ho i vine quan puguis o vulguis! Poder seguir fent créixer aquest projecte és, només, gràcies a la vostra entrega i passió. Mil gràcies ❤ !

Categories: Instruïm-nos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *