Qui som? prenlos.org és una plataforma de L’Associació dirigida per joves que neix amb l’objectiu de generar compromís en la defensa dels Drets Sexuals i Reproductius. Després de formacions i debats, volem portar sabers i demandes a espais de presa de decisió.

Què ens ha portat fins aquí? A mesura que la pandèmia mundial de la #COVIDー19 s’estén, presenciem l’impacte que la crisi té sobre els Drets Sexuals i Reproductius de les joves, especialment dones i LGBTQI+.

Com a joves activistes que lluitem per la defensa i garantia dels Drets Sexuals i Reproductius en tota la seva diversitat, ens sentim consternades pels atacs fonamentalistes que amenacen els avenços assolits per activistes de base feministes i LGBTQI+ en les darreres dècades.

A qui ens dirigim? fem públic aquest document de posicionament dirigit a persones / grups amb capacitats per canviar l’agenda pública i crear programes i polítiques que defensin i garanteixin els Drets Sexuals i Reproductius.

DOCUMENT DE POSICIONAMENT

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *